Ο διακεκριμένος Μεσσήνιος Αρχιμάγειρας Χρήστος Παναγή Κουμάντος, υπηρετεί την γαστρονομία και τον Τουρισμό περισσότερο από τρείς δεκαετίες.

Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Travel Management Academy στο Λονδίνο. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Executive MBA in Tourism Management από το Ελβετικό Πανεπιστήμιο IUKB απ’ όπου αποφοίτησε με ΑΡΙΣΤΑ. Σπούδασε Γαστρονομία στην Le Monde Culinary School of Athens όπου επίσης αποφοίτησε με ΑΡΙΣΤΑ. Ως ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ αποφοίτησε και από την Academia Internazionale Di Cucina Italiana στην Λούκα της Ιταλία όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Μαγειρική.

Διετέλεσε Αρχιμάγειρας στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Εργάστηκε ως Αρχιμάγειρας στο ΝΑΤΟ, σε πληθώρα επισιτιστικών επιχειρήσεων, ως καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στην Le Monde, στην Academia Internazionale Di Cucina Italiana στο ΚΕΚ Π.Ε Μεσσηνίας και στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ σε μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις. Το 2020 ιδρύει το ¨Διεθνές Κέντρο Μεσογειακής Γαστρονομίας στην Καλαμάτα¨ όπου και περιμένει με χαρά να σας υποδεχθεί για να σας διδάξει όλα τα μυστικά της κουζίνας.

Χρήστος Παναγή Κουμάντος - Head Chef