ΕΦΑΡΜΟΓΗ ISO 22001
Η Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης υγείας και της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που έχουν σχέση με τρόφιμα και ποτά, εξέδωσε οδηγία συμφώνα με την οποία η παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων, πρέπει να γίνεται με υγιεινό τρόπο και οι επιχειρήσεις οφείλουν να διασφαλίζουν με επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο την ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτουν στην κατανάλωση.
Στα πλαίσια της εφαρμογής της παραπάνω οδηγίας οι βιομηχανίες που λειτουργούν στον χώρο των Τροφίμων και Ποτών θα πρέπει να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν μία μελέτη HACCP.
Με μια ολόκληρη ομάδα συνεργατών, ελέγχουμε, επιθεωρούμε και βάζουμε τις σωστές βάσεις για την πιστοποίηση της επιχείρησης σας , ως προς την ασφαλή διάθεση τροφίμων και ποτών.