ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ

...που θέλει να διδαχθεί τα βασικά σημεία στην μαγειρική.

ΣΤΟΥΣ ΓΑΣΤΡΟΦΙΛΟΥΣ

...που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την γνώση τους στην γαστρονομία.

ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

...που αναζητούν νέες ιδέες.

ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

...που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τον Chef και να μαγειρέψουν παρέα.

ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

...που θέλουν να την γευτούν μέσα από μια μοναδική εμπειρία γαστρονομικών διακοπών.

ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

...που ενδιαφέρονται για γεύματα σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων τους (TEAMBUILDING).

ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

...άλλων χωρών που θέλουν να εξειδικευθούν στην Μεσογειακή Γαστρονομία μέσω προγραμμάτων που διαρκούν τρείς ολόκληρους μήνες.