ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ...!!!

Αγαπημένοι μεζέδες, καλοκαιρινές λιχουδιές όπως τις προτείνει ο Executive Chef Χρήστος Κουμάντος και η ομάδα του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ – 21:30 ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ


Δεκτές κρατήσεις μέχρι την Τρίτη το βραδύ.
Τηλεφωνικά στο 6970 131418 ή στην φόρμα κρατήσεων του icmg.gr ( Πατήστε Εδώ )

Τιμή Μενού 25€ / άτομο

Συνδυάσετε το δείπνο σας με ένα εξαιρετικό Ροζέ Αγιωργίτικο από την AstirX ή με ένα γεμάτο Merlot από το ΚΤΗΜΑ ΔΕΡΕΣΚΟΥ.




Μενού

Ορεκτικό

Γαύρος μαριναρισμένος σε τραγανή μπρουσκέτα. Ντοματίνια Σαντορίνης με λάδι Βασιλικού.

Πρώτο πιάτο

Φρέσκο Καλαμάρι Σχάρας με Ψητά Λαχανικά και βελούδινο Dressing Ροδάκινου.

Κυρίως πιάτο

Τσιπούρα Αιγαιοπελαγίτικη στα κάρβουνα με Χόρτα Εποχής, Παντζάρια και Σως Αϊολί.

Γλυκό

Κρέμα Καραμέλα με σιρόπι από Βύσσινο Αλαγονίας.

Οίνος :  AstirX 12€ /  Domaine Dereskos 17€
Μπύρα ΑΛΦΑ σε ποτήρι 3€