Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Διεθνές Κέντρο Μεσογειακής Γαστρονομίας, τη ΚοινΣεπ ΕΘΟΣ Πελοποννήσου, τη Mamellada και τη BASSAVIOLA μια μοναδική γαστρονομική βραδιά με καλεσμένο τον κορυφαίο Μεσσήνιο οινοποιό Θεόδωρο Δερέσκο.

Παρουσιάστηκαν τα κρασιά από το ΚΤΗΜΑ ΔΕΡΕΣΚΟΥ
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Merlot, Cabernet Sauvignon

Για την βραδία το Διεθνές Κέντρο Μεσογειακής Γαστρονομίας ετοίμασε το ακόλουθο menu.

Welcome
Μεσσηνιακό καλωσόρισμα με ελιές, λαλάγγια, πατέ ελιάς, Chef's focaccia, chutney από την mamellada και πεκορίνο από τον ¨Πολύφημο¨.

Πρώτο πιάτο
Σούπα βελουτέ με σελινόριζα, κινέλ γιαουρτιού και καπνιστή πάπρικα.

Δεύτερο πιάτο
Pasta fresca με pesto από culis ντομάτας.

Κυρίως πιάτο
Χτένι μπρεζέ με σάλτσα ουίσκι και πουρέ από πατάτες νιοχωρίου.

Γλυκό
Τάρτα με μαρμελάδα φραγκόσυκο, κρέμα σαμπλέ και αχλάδι ποσέ.