Ο Executive Chef Χρήστος Κουμάντος και η ομάδα του, παρουσιάζουν ένα μοναδικό menu για τους λάτρες του κρέατος και του BBQ. Ανάβουμε κάρβουνα και σας περιμένουμε για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!!!

Συνδυάσετε το δείπνο σας με ένα εξαιρετικό Ροζέ Αγιωργίτικο από την AstirX ή με ένα γεμάτο Merlot από το ΚΤΗΜΑ ΔΕΡΕΣΚΟΥ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ – 21:30 ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ


Δεκτές κρατήσεις μέχρι την Τρίτη το βραδύ.
Τηλεφωνικά στο 6970 131418 ή στην φόρμα κρατήσεων του icmg.gr ( Πατήστε Εδώ )

Τιμή Μενού 25€ / άτομο


Μενού

Ορεκτικό

Βαλεριάνα με Dressing Βερίκοκο, Καπνιστό Φιλέτο Χοιρινού με μείγμα μπαχαρικών Cajun & chutney Γλυκιάς Κολοκύθας.

Πρώτο πιάτο

Ρολάκι Tορτίγια με χειροποίητο αργοψημένο Γύρο Χοιρινό, Σως Γιαούρτι με Λεμονοθύμαρο & Καπνιστή Αγιορείτικη Μελιτζανοσαλάτα.

Κυρίως πιάτο

Μίνι καλαμάκι από Αρνάκι Σασλίκ.
Μίνι καλαμάκι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο με Γιαούρτι, Κάρυ, Κουρκουμά & Πιπερόριζα.
Μίνι καλαμάκι με Μοσχάρι
Συνοδεύονται από Ροδέλες Κρεμμυδιού, Ψητές Ντομάτες, Ελληνικό Πιτάκι & Πατάτες Paesano.

Γλυκό

Τάρτα Μήλου στην Ιταλική της εκδοχή, Παγωτό Καϊμάκι & σιρόπι από Βύσσινο Αλαγονίας.

Οίνος :  AstirX 12€ /  Domaine Dereskos 17€
Μπύρα ΑΛΦΑ σε ποτήρι 3€