ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MENU – ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ MENU

Η ICMG αναλαμβάνει υπεύθυνα την δημιουργία  νέου menu – κατάλογου εκ του μηδενός για οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης στο χώρο της εστίασης. Με βάση την επιχειρηματική ιδέα (concept), χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες μεθόδους, εμπειρία χρόνων και όλες τις γαστρονομικές  τάσεις δημιουργούμε menu εργαλεία για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας και της απόδοσης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Κατά τη σύνταξη του καταλόγου λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες όπως η σαφώς διατυπωμένη πολιτική για το είδος του φαγητού που θα σερβιριστεί, το service που θα ακολουθηθεί, τα επίπεδα τιμών στα οποία μπορεί να κινηθεί η επιχείρηση, την πελατειακή σύνθεση στην οποία απευθύνεται η επιχείρηση, το επίπεδο ανταγωνισμού, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το κόστος του προϊόντος καθώς και πλήθος από εξειδικευμένες μεθόδους για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού μενού που θα βελτιώσει τις πωλήσεις, θα φέρει νέους πελάτες, θα ενθαρρύνει την επιστροφή των παλιών πελατών.