Η δημιουργία μίας επαγγελματικής κουζίνας απαιτεί πολύ προσεκτικό σχεδιασμό εξ αρχής. Αποτελεί την βάση του εστιατορίου,  χώρο δημιουργίας, γρήγορων αποφάσεων και επιλογών. Απαιτούνται εξαιρετικά ακριβείς συνθήκες για να είναι λειτουργική και αποδοτική ώστε να γίνει η επιχείρησή σας αναγνωρίσιμη, ανταγωνιστική και κερδοφόρα.

Σχεδιάζουμε, προτείνουμε, δίνουμε λύση σε κάθε ανάγκη και πρόβλημα που αφορά την αρχική κατασκευή ή τον επανασχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας χώρου μαζικής εστίασης.

Ενδεικτικά οι εργασίες και τα στάδια που αναλαμβάνουμε είναι:
Έλεγχος κτιριακών  υποδομών του  χώρου, συστημάτων εξαερισμού, παροχών φυσικού αερίου, νερού, αποχετεύσεων, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Σχεδιάγραμμα λειτουργίας κουζίνας, διάταξη για πάγκους εργασίας, λάντζες, σημεία παραλαβής,  έλεγχου και αποθήκευσης προϊόντων.
Μελέτη αγοράς εξοπλισμού και ανεύρεση προμηθευτών.
Έλεγχος εγκατάστασης και λειτουργίας απαραίτητου εξοπλισμού.